Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2014-2015

Kies een seizoen:

Pak slaag voor TOP'63

06-09-2014 TOP'63 1 - Makkum 1 = 0 - 6

Door: Top en Twel online

Voor de voetballers van TOP'63 eindigde de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen in een flinke valse start. Tegenstander Makkum was dodelijk effectief in het afstraffen van de fouten die door TOP werden gemaakt en zo konden de roodwitten uit de Friese badplaats zonder al te grote inspanning een monsterscore op het bord zetten. De Makkumers werden daarbij geholpen door een vroege voorsprong. TOP had daarna wel een licht overwicht, maar kon geen grote kansen afdwingen. Vlak voor rust kwam Makkum op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft maakten de gasten het karwei definitief af en daarbij bleef TOP niets bespaard. Kinderlijk eenvoudig liep Makkum uit naar een 0-6 zege. TOP had nog wel pech dat een doelpunt onterecht werd afgekeurd, maar gelet op het spel van de Top & Twelsters deed dat er amper iets toe. Komende zaterdag speelt TOP opnieuw thuis, dan zal het anders moeten. Makkum werd in een zetel richting de overwinning gebracht. Dat mag niet meer gebeuren. Respect voor een goede tegenstander mag, maar teveel respect is niet juist. Volgende week verwachten we een strijdvaardig, brutaal en compact spelend TOP dat geen enkele tegenstander in de buurt van het eigen strafschopgebied duldt. Straal het uit! Dan komen de punten vanzelf. Er is werk aan de winkel...