Vacatures

Om al onze leden plezier in hun sport te laten beleven is TOP’63 op zoek naar goed gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Ben je bereid een paar uurtjes van je vrije tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, dan is een vrijwilligersfunctie bij TOP misschien iets voor jou.

Voor verdere informatie kun je onder knopje “Club Info” het vrijwilligers beleid inzien. Hierin kun je ook de evt. functies doorlezen die van toepassing zijn op de vacatures.

Binnen voetbalvereniging TOP’63 zijn er vacatures beschikbaar die mogelijk aansluiten bij jouw interesses. Zo zijn we bv. op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

Sponsorcommissie
Onderhoudscommissie
Seniorenvoetbal commissie
Jeugdcommissie
Clubscheidsrechters (jeugd en senioren voetbal)

HOOFDSPONSOR VAN TOP'63
Sijperda verhuur
COSPONSORS VAN TOP'63 Meer sponsor info
Bouwbedrijf van der MeerTextielstraLaura Keizer FotografieLokaal 55Brandsma JachtenTOP'63 ShopDS fotografieBouwwaarWatersportcentrum Hart van Friesland
WEDSTRIJDSPONSORS VAN TOP'63
J. Bouwhuis Interieur- & meubelbouwHoveniersbedrijf WijnjaTjeerd van Netten HoveniersSchraa AssurantienFysio ActiefRoelof J. Booy Allround agrarische dienstverleningElzinga Specialist in spuitwerkAquasolarCafe de BuorrenAtsma GevelreinigingD.S.S.I. RVS apparatenAutobedrijf U. de Jong
Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website