Vacatures

Om al onze leden plezier in hun sport te laten beleven is TOP’63 op zoek naar goed gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Ben je bereid een paar uurtjes van je vrije tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, dan is een vrijwilligersfunctie bij TOP misschien iets voor jou.

Voor verdere informatie kun je onder knopje “Club Info” het vrijwilligers beleid inzien. Hierin kun je ook de evt. functies doorlezen die van toepassing zijn op de vacatures.

Binnen voetbalvereniging TOP’63 zijn er vacatures beschikbaar die mogelijk aansluiten bij jouw interesses. Zo zijn we bv. op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

Sponsorcommissie
Onderhoudscommissie
Seniorenvoetbal commissie
Jeugdcommissie
Clubscheidsrechters (jeugd en senioren voetbal)

HOOFDSPONSOR VAN TOP'63
Sijperda verhuur
COSPONSORS VAN TOP'63 Meer sponsor info
Laura Keizer FotografieTextielstraLokaal 55Bouwbedrijf van der MeerBrandsma JachtenWatersportcentrum Hart van FrieslandBouwwaarTOP'63 ShopDS fotografie
WEDSTRIJDSPONSORS VAN TOP'63
Elzinga Specialist in spuitwerkCafe de BuorrenAtsma GevelreinigingD.S.S.I. RVS apparatenAutobedrijf U. de JongHoveniersbedrijf WijnjaAquasolarRoelof J. Booy Allround agrarische dienstverleningFysio ActiefJ. Bouwhuis Interieur- & meubelbouwSchraa AssurantienTjeerd van Netten Hoveniers
Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website