Nieuws archief seizoen 2011-2012

 • Nieuwe spelers A-selectie
  Ronald Dijkstra van SC Joure zondag en Hayo Rypkema van SC Joure zaterdag komen de selectie van TOP'63 in het seizoen 2012-2013 versterken. We wensen beide spelers veel succes en plezier toe bij TOP!
   
 • Competitie standen TOP'63 dd 04-06-2012
  Zaal standen TOP'63 F & E dd 05-03-2012
   
 • Sponsoren
  Vrijdag 1 juni werd het jaarlijkse mix-toernooi gehouden. De weergoden waren ons goed gezind en de D- en E-pupillen mochten het mix-toernooi aftrappen om 17:00 uur. Om 19:00 uur begon het toernooi voor iedereen die mee wou doen vanaf de B-junioren. Tot een uur of half tien is er gevoetbald, waarna er in de kantine nog even nagepraat kon worden.
  Toen iedereen in de kantine was werd er afscheid genomen van de vertrekkende spelers/trainers die aanwezig waren. Daarna werd er door de voorzitter bekendgemaakt dat alle drie de hoofdsponsoren met de club overeen zijn gekomen om voor twee jaar bij te tekenen. Lume Paulusma, Jan Brinksma en Herman Rijpkema hebben op deze avond de contracten ondertekend en T.O.P. '63 wordt dus de komende twee jaar gesponsord door Speedbooks Software (niet meer Lusan Holding BV.), HEMA Sneek en Nooitgedagt Kantoorprofessionals. Voor een dorpsclub als T.O.P. '63 is dit in deze financieel moeilijke tijden natuurlijk een enorme opsteker en wij zijn dan ook erg blij met zulke loyale sponsoren. Mede door onze sponsoren kunnen wij de faciliteiten bieden die er momenteel zijn en vooruit kijken naar een mooi seizoen, waarin niet alleen het eerste elftal voor het eerst in de derde klasse speelt, maar ook de club 50 jaar bestaat.
  Dan wensen wij iedereen nog een fijne zomer en tot volgend seizoen!
  Sponsoren tekenen contracten  
   
 • Zaterdag 26 mei
  In de strijd om het kampioenschap in de 2e klasse 27 is TOP'63 D1 er niet in geslaagd om met ruime cijfers van Joure D2 te winnen. Ondanks de 5-3 overwinning en 22 punten uit 10 wedstrijden, heeft de combinatieploeg OudegaHJSC D1 net een beter doelsaldo. Ook de andere concurrent RES D1 uit Bolsward is er niet in geslaagd om met voldoende doelpunten te winnen. De kampioen is derhalve OudegaHJSC D1. 
   
 • TOP'63 1 KAMPIOEN!
  Voor TOP'63 is het einde van het seizoen zeer goed verlopen. Op eigen terrein wist TOP'63 zaterdag 5 mei het kampioenschap veilig te stellen door in een van de laatste minuten de bevrijdende treffer binnen te schieten. Routinier Atze Atsma scoorde een van zijn vele goals en ditmaal een belangrijke. De ontlading was groot en toen scheidsrechter Hietkamp even later affloot kon het feest beginnen!
  Voor TOP is dit het eerste kampioenschap in 9 jaar en de derde promotie in 5 jaar. Komend seizoen zal het uitkomen in de 3e klasse.

   
 • Standen
  Eind standen najaar 2011 TOP'63 dd 29-01-2012
  Zaal standen TOP'63 F & E dd 05-03-2012
  Beker standen TOP'63 dd 04-12-2011
   
 • Jeugd
  De competitie indelingen en programma's van de jeugd zijn bekend. De competitie begint weer op zaterdag 10 maart.
  Let op: De indeling van TOP F2 is gewijzigd.
  Bekijk ook de trainingstartdata en -tijden van de jeugd.
   
 • Zaterdag 18 februari
  Vanochtend heeft TOP E2 twee zaalwedstrijden gespeeld;
  TOP E2 - de Swaech E4 3 -1, en Akkrum E5 – TOP E2 0-2.
  En daarmee zijn de mannen kampioen geworden in de zaal!
  Ze hebben al weer veel zin om op het veld te gaan voetballen.
  De start van de competitie is op zaterdag 3 maart.

  Op de foto boven v.l.n.r.:
  Succes-coach Bart Brijder, Jarno de Vries, Jaap Reitsma, Lars Brattinga en Hessel Dijkstra
  Onderste rij v.l.n.r.:
  Lars Perridon, Tycho Groenendijk en Chris Brijder.
   
 • Zaterdag 28 januari
  Is TOP'63 1 door de winst in Arum en het gelijkspel van naaste concurrent De Walde weer opgeklommen naar de koppositie. 
   
 • Zaterdag 28 januari
  Is TOP'63 E1 in Heerenveen kampioen geworden in de zaalcompetitie!
  Door wederom twee winstpartijen, ditmaal tegen Gorredijk en Boornbergum, werd er maar liefst 9 keer gewonnen in 10 partijen.
  De succesvolle spelers hebben de titel gevierd met een bowlingfeest. Hieronder ziet u het succesvolle team met de trotse leiding.

  Op de foto; Wiebren Gras, Arjen van Brug, Marten Atsma, Harmen Hooghiemstra, Martijn Jetten, Redmer Yntema, Martijn Feenstra, Tijn van Breeden en de leiders Ton en Louis. Dit weekend niet meegespeeld, maar de wedstrijden hiervoor wel, Mart Kamstra.
   
 • Zaterdag 21 januari
  TOP'63 1 speelde een oefenwedstrijd op het kunstgrasveld van LSC 1890 te Sneek.
  TOP'63 1 - Balk 1 = 3 - 1 Lees het verslag
   
 • Op de voetbalsite Twee Nul heeft trainer Arjen Hoekstra een uitgebreid profiel geplaatst.
  Bekijk het op tweenul.nl
   
 • Wymbritstoernooi:
  A1 is 4e geworden van hun Poule.
  B1 is 3e geworden van de B-junioren.
  C1 is 2e geworden van hun Poule.
  D1 is 2e geworden van de D-pupillen.
  D2 is 4e geworden van hun Poule.
  E1 ?
  E2 is winnaar geworden van de E-pupillen.
  F1 is 6e geworden van hun Poule.

  Vrijdagmiddag 30 december heeft TOP'63 E2 het "Wymbrits" zaalvoetbaltoernooi gewonnen! De kruisfinale tegen Blauwhuis E2 was erg spannend en eindigde in 0 – 0. Hierna moesten er penalty's worden genomen. Tycho en Hessel schoten raak en Jaap hield twee penalty’s tegen.
  In de finale werd er tegen het E2 team van IJVC gespeeld. Al heel snel stond TOP met 2-0 voor door twee doelpunten van Chris. Tycho scoorde de derde en vlak voor het eind maakte Chris zelfs nog 4-0.

  Op de foto (staand van links naar rechts) Wibrand (trainer), Jarno, Lars, Hessel, Jaap en Bart (coach) en zittend Tycho, de beker, Lars en Chris.
   
 • Clubiconen Pier en Joop erelid v.v. TOP'63

  Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van TOP'63 op donderdag 8 december zijn Joop Hoekstra en Pier van der Meer benoemd tot erelid. Daarmee toonden de leden hun dank voor de decennia lang getoonde tomeloze inzet van deze absolute clubiconen. Het voorstel werd met een staande ovatie aanvaard.

  Pier en Joop waren beide aangenaam verrast. Toen Tineke en Aukje, de vrouwen van beide voetbalmannen, in de kantine arriveerden begon er bij de heren wat te dagen. ‘Dit is de hoogst haalbare eer in onze club’ stammelde Joop na afloop. Ook Pier had thuis niets vernomen, terwijl zoon Melis en Tineke betrokken waren bij de voordracht.

  De twee bestuursleden werken al jaren zij aan zij samen aan de voetbalvereniging. Al talloze functies hebben ze bekleed. De laatste jaren is Pier voorzitter en behartigt Joop het technisch beleid bij de senioren. De sportieve en organisatorische groei die TOP'63 de afgelopen jaren doormaakt, is vooral te danken aan de visie en inzet van Joop en Pier. Uiteraard werken er vele vrijwilligers bij de club aan de ambities, maar het zijn vooral Pier en Joop die altijd weer de positieve kanten weten te belichten en er weer voor gaan.

  Zo weet Joop ‘Abramovic’ Hoekstra al jaren achtereen TOP te versterken met nieuwe voetballers. De laatste jaren zijn veel ‘verloren zonen’ teruggekeerd. Dit tot groot plezier van de supporters. Preses Pier van der Meer heeft de kracht om steeds weer nieuwe bestuur- en commissieleden te werven. Een sterk bestuur is ook voor een dorpsclub met 150 leden fundamenteel.

  Het zal Tineke en Aukje allemaal vast wel eens tot waanzin hebben gedreven. Beiden ontvangen thuis soms frequenter bezoekjes en telefoontjes van trainers en leiders dan van de eigen kinderen. Vooral de bevlogen hoofdtrainer Arjen Hoekstra schijnt ‘kind aan huis’ te zijn. De steun en het begrip van Aukje en Tineke is dan ook voorwaardelijk te noemen voor de inzet die Joop en Pier tonen. De leden dankten de dames daarvoor.

  Beide bestuurders dromen nu stiekem van promotie van TOP 1 naar de 3e klas. Dat zou een nieuw absoluut sportief hoogtepunt zijn. Maar bovenal een bekroning voor het werk van de hele club. Het zou prachtig zijn als TOP in 2013 tijdens het 50 jarig jubileum in de 3e klas voetbalt.

  Wat er sportief ook gaat gebeuren, de namen van Pier en Joop prijken eens en voor altijd op de plaquette in de bestuurskamer. Hopelijk ter inspiratie van velen.
   
 • Bekerstrijd TOP'63 - Broekster Boys, zaterdag 26 november 2011
  TOP'63 heeft zaterdag in het bekertoernooi niet kunnen stunten tegen tweedeklasser Broekster Boys. De koploper van de vierdeklasse A moest op sportpark de Bou met 1-3 buigen. Op de foto een spelmoment uit het duel TOP-Broekster Boys.

  Foto Simon Bleeker, Sneeker Nieuwsblad.
  Op de foto vlnr de toppers Carlo Venema, Timo Breukelaar en Remco Regeling.
   
 • Vrijdag 4 november
  Ook dit jaar is er weer overleg geweest tussen de club en onze hoofdtrainer, Arjen Hoekstra. Na rijp beraad zijn beide partijen tot overeenstemming gekomen om de samenwerking wederom met een jaar te verlengen. Ook in het seizoen 2012-2013 zal Arjen Hoekstra als hoofdtrainer in dienst zijn bij v.v. TOP'63! 
   
 • Zaterdag 20 augustus, startten de bekerwedstrijden.
  Tjeerd Epema hing de nieuwe stijlvolle netten op. De doelen waren er dus klaar voor. De spelers van Tot Ons Plezier ook zou later blijken. TOP won het duel tegen SSS met maar liefst 9-0.
  Nieuwe netten hoofdveld TOP'63
   
 • OTC (ONS-TOP'63 combinatie) stopt
  Na zes seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen de oudste jeugd van ONS Sneek en de oudste jeugd van TOP'63. Vanaf het nieuwe seizoen zal de ONS-TOP'63 combinatie niet meer op de velden verschijnen. Na een goede start van de combinatie, waarbij de junioren van TOP 'instroomden' bij de junioren van ONS, is besloten de samenwerking niet langer voort te zetten. De nadelen van de combinatie hebben de positieve kanten overschaduwd, waardoor het effect van het samenspel verloren is gegaan.
  Komend seizoen zullen de meeste 14-18 jarigen van TOP in het B-junioren team van TOP'63 gaan spelen. Dit gebeurt weer in de vertrouwde kleding, op een vertrouwde locatie.
  Komend seizoen kent de jeugdafdeling van TOP 6 of 7 teams:
  TOP'63 B1, D1 (elftal), D2 (zevental), E1, E2, F1, F2.
  (TOP F2 is onder voorbehoud.)
   
 • Seizoen 2010-2011
  Bekijk eind standen van de TOP teams (dd. 01-06-2011).
  Bekijk de zaal eind standen van de jeugdteams.
  Bekijk de competitie eind standen van de jeugdteams (najaar).
HOOFDSPONSOR VAN TOP'63
PowerField
COSPONSORS VAN TOP'63 Meer sponsor info
Kroon VleeswarenTextielstraBergstra wonenSijperda verhuurTerpstra daktechniekHemaDutch Energy GroupWolter Postma DienstverleningWatersportcentrum Hart van FrieslandBouwwaarBouwbedrijf van der MeerSchraa AssurantiƫnTOP'63 Shop
WEDSTRIJDSPONSORS VAN TOP'63
Roelof J. Booy DienstverleningJasper BouwtAquasolarFysio ActiefHoveniersbedrijf WijnjaSchraa AssurantienElzinga Specialist in spuitwerkJeroen Bijlsma TuinenEetcafe de BuorrenTjeerd van Netten HoveniersAutobedrijf U. de Jong
WEDSTRIJD TOP'63 1

zaterdag 20 april 2024 om 14:30 uur

TOP'63 1 TOP'63 1 - Udiros 1 Udiros 1

Wedstrijdsponsor
Aquasolar

Aquasolar
Stand
4. TOP'63 19-31
8. Udiros 19-20
HET PROGRAMMA WEKEN 16 - 17 >> <<
vrijdag 19 april 2024
20:00LSC 1890 35+1-TOP'63 35+1
19:30VV Sneek Wit Zwart 45+1-TOP'63 45+1
zaterdag 20 april 2024
09:00VV Sneek Wit Zwart JO10-4-TOP'63 JO10-1
09:45TOP'63 JO9-1-VV Sneek Wit Zwart JO9-2
10:00TOP'63 JO11-1-ONS Sneek JO11-2JM
10:30FC Wolvega JO15-3-TOP'63 JO15-1
11:00DWP JO19-1-TOP'63 JO19-1
14:00TOP'63 2-vv Nijland 3
14:30TOP'63 1-Udiros 1
Meer programma informatie
STAND TOP'63 1wijzig
1. HJSC 1 19 - 49 40
2. NOK 1 19 - 45 24
3. RKO 1 19 - 42 29
4. TOP'63 1 19 - 31 -3
5. Hielpen 1 19 - 29 0
6. Arum 1 19 - 26 -9
7. LSC 1890 1 19 - 21 -11
8. Udiros 1 19 - 20 -12
9. Blue Boys 1 19 - 18 -6
10. Mulier 1 19 - 17 -16
11. Woudsend 1 19 - 13 -12
12. Bakhuizen 1 19 - 9 -24
Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website