Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2013-2014

Kies een seizoen:

TOP'63 laat NOK ontsnappen

22-03-2014 NOK 1 - TOP'63 1 = 2 - 0

Door: TOP en TWEL online

Een uur lang speelde TOP prima voetbal in Oudemirdum. Lange tijd was TOP zelfs de bovenliggende partij, maar het missen van de kansen bleek opnieuw funest voor de geelhemden. Ook was er weer de gebruikelijke pech, want eigenlijk had NOK halverwege de eerste helft met 10 man verder gemoeten toen de veel snellere Lars Bos door zijn tegenstander uit balans werd gebracht en een scoringskans werd ontnomen. Het incident werd helaas door de scheidsrechter door de vingers gezien. Even later schoot Remco Regeling een vrije trap tegen de paal en in de rebound was het dezelfde Lars Bos die de bal van dichtbij tegen de keeper aan schoot, maar helaas geen treffer. Met 0-0 en 11 tegen 11 gingen beide ploegen de rust in. Met een heel klein beetje geluk had dat dus zomaar anders gekund. Meteen na rust kreeg spits Atze Atsma, ingevallen voor Enis Uzun, de volgende enorme kans, maar zijn kopbal ging net over de goal. Weer ontsnapte NOK en in de 55e minuut kwam de thuisploeg tegen de verhouding in zelfs op voorsprong. De zoveelste tegenslag en bij TOP zakte de moed dan ook meteen in de schoenen. Het goede spel was verdwenen en na de 2-0 was de wedstrijd gespeeld, ondanks dat TOP met man en macht probeerde het tij te keren. Toch kan TOP moed putten uit het goede voetbal in het eerste uur van de wedstrijd en er moeten doelpunten komen. Helaas gaat dat allemaal niet vanzelf. Hopelijk valt over twee weken alles een keer de goede kant op voor TOP wanneer Sc Berlikum op bezoek komt in Oppenhuizen.