Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2013-2014

Kies een seizoen:

Collectieve wanprestatie TOP'63

05-10-2013 Delfstrahuizen 1 - TOP'63 1 = 5 - 0

Door: Top en Twel online

Eigenlijk is het wel terecht dat TOP op de laatste plaats staat van de ranglijst. Het team is geen schim meer van de ploeg die vorig seizoen zo dicht bij promotie naar de tweede klasse was. In Delfstrahuizen speelde TOP ver onder de maat. Misschien had TOP wel het meeste balbezit in de eerste helft, maar het wist amper gevaar te creëren richting de goal van de tegenstander. Delfstrahuizen wachtte geduldig af en counterde in de 20e minuut naar de 1-0 voorsprong. Meteen na rust scoorde Delfstrahuizen de tweede en hiermee was de wedstrijd voor TOP verloren. Het restant van de wedstrijd werd een martelgang voor TOP dat zonder enige overtuiging in het veld stond. Zelfs de eerste competitietreffer was heel ver te zoeken. Zonder al te grote inspanning tilde promovendus Delfstrahuizen de wedstrijd naar een 5-0 overwinning. Hopelijk beseffen de spelers dat het roer om moet, want wat TOP deze middag liet zien, is onacceptabel. Komende zaterdag wacht QVC. De mouwen zullen dan flink opgestroopt moeten worden en er zal geknokt moeten worden voor elke grasspriet om een goed resultaat te behalen. En lukt het niet te winnen, dan in ieder geval strijdend ten onder. Laat zien dat jullie het kunnen!