Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2012-2013

Kies een seizoen:

Minnertsga en TOP in evenwicht

26-05-2013 Minnertsga 1 - TOP'63 1 = 0 - 0

Een wedstrijd die in 0-0 eindigt, hoeft niet per definitie saai te zijn. Dat gold vooral voor het nacompetitieduel tussen Minnertsga en TOP. Minnertsga startte sterk aan wedstrijd en TOP mocht van geluk spreken dat het niet meteen al op achterstand stond, maar daarna nam toch TOP het heft in handen. Minnertsga had grote moeite met het vlot combinerende en bij vlagen frivole aanvalspel van de Top & Twelsters. De grootste kans in de eerste helft was voor Lars Bos, die oog-in-oog met de keeper naast schoot. Ook in de tweede helft zorgde TOP voor veel dreiging naar voren. Ronald Dijkstra schoot op de lat en Mohammed Camara kreeg een grote kans, maar de finishing touch ontbrak vandaag bij TOP. Het missen van de kansen leek TOP in de slotfase op te breken. De geest was uit de fles en in het laatste kwartier hing een schlemielige nederlaag als een donkere wolk in de lucht. Maar ook Minnertsga wist geen doel te treffen. Komende dinsdag op de jubileumdag van TOP wordt beslist wie doorgaat. De winnaar zal het moeten uitvechten tussen of Waterpoort Boys of Oudehaske. Het kan alle kanten nog op!