Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2012-2013

Kies een seizoen:

Eerste punten van 2013

19-03-2013 TOP'63 1 - Tonego 1 = 1 - 0

Door: Top en Twel online

Op een koude dinsdagavond speelde TOP de inhaalwedstrijd tegen Tonego uit Luttelgeest. De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang. TOP was iets sterker, maar van beide kanten werden er amper kansen gecreëerd. In de slotfase van de eerste helft kreeg TOP een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De eerste poging van Jorn Hoekstra belandde in de muur maar uit de rebound wist Hoekstra doel te treffen, enigszins met hulp van de keeper van Tonego. In de tweede helft ging een ontketend Tonego op jacht naar de gelijkmaker. TOP kwam verdedigend flink onder druk te staan, maar hield stand. Hayo Rijpkema kreeg de mogelijk de wedstrijd voor TOP in het slot te gooien, maar schoot oog-in-oog met de keeper naast. TOP slaagde er in de 1-0 over de streep te trekken en pakte hiermee de eerste drie belangrijke punten van het jaar. Bovendien deed TOP met de overwinning goede zaken in de tweede periode.