Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2012-2013

Kies een seizoen:

SVM te sterk voor TOP'63

30-03-2013 SVM 1 - TOP'63 1 = 2 - 0

Door: Top en Twel online

In Marknesse moest TOP vandaag zijn meerdere erkennen tegen het plaatselijke SVM. De eerste 20 minuten waren de teams gelijkwaardig. Het initiatief lag vervolgens bij SVM, maar TOP hield lang stand. Pas laat in de eerste helft kwam SVM op voorsprong. Vlak voor rust kwam TOP bijna op gelijke hoogte toen een vrije trap van Jorn Hoekstra van richting werd veranderd en de bal maar net over het doel van SVM zeilde. Meteen na de rust moest TOP alweer een tegentreffer incasseren. Uit de eerste de beste aanval na de theepauze kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. TOP probeerde nog wel wat aan de achterstand te doen, maar de 3-0 hing eerder in de lucht dan de aansluitende 2-1 treffer. De voorwaartsen van TOP waren kansloos tegen de solide SVM-defensie en zo eindigde de wedstrijd in een 2-0 nederlaag voor de Top en Twelsters.