Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2012-2013

Kies een seizoen:

TOP'63 verstevigt de middenmootpositie

16-04-2013 TOP'63 1 - Bolswardia 1 = 1 - 0

Door: Top en Twel online

Het eerste elftal van TOP'63 behaalde een kleine, benauwde overwinning tegen Bolswardia. Maar het belangrijkste was de drie punten binnenhalen in eigen huis, want nu de competitie in de eindfase is beland, tellen vooral de punten. Het door blessures geteisterde Bolswardia kwam met een gehavend elftal naar Oppenhuizen. Dat was te zien in het veld. Het initiatief lag bij TOP, maar ook in deze wedstrijd slaagde TOP er niet in doelrijke kansen om te zetten in doelpunten. Atze Atsma had in de eerste helft pech met een schot op de lat. Na de rust was Atze Atsma wel doeltreffend. In de 60e minuut maakte de spits de enige treffer van de wedstrijd. Bolswardia probeerde het nog wel, maar was niet bij machte het offensief om te zetten in doelpunten. Arjen Hoekstra had voor TOP het duel vroegtijdig in het slot kunnen gooien, maar raakte de bal oog-in-oog met de keeper helemaal verkeerd. Nu bleef het tot het eind spannend, maar gelukkig voor TOP bleef het bij 1-0. Komende zaterdag speelt TOP weer thuis, dan wacht een lastige klus tegen Mulier.