Wedstrijdverslagen TOP'63 1, seizoen 2012-2013

Kies een seizoen:

Huzarenstuk TOP'63

20-04-2013 TOP'63 1 - Mulier 1 = 4 - 2

Door: Top en Twel online

Op een druk bezocht sportpark aan De Bou in Oppenhuizen zorgden TOP en Mulier voor een boeiend voetbalgevecht. Mulier, dat met titelaspiraties naar Top & Twel kwam, bivakkeerde lange tijd aan de goede kant van de score, maar moest in de slotfase toch buigen voor de dadendrang van TOP. TOP kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Remco Regeling, die profiteerde van wanorde in de Witmarsumer defensie. Maar Mulier stelde orde op zaken, speelde tot twee keer toe de verdediging van TOP zoek en ging met een 1-2 voorsprong de rust in. Na de rust ging TOP op jacht naar de gelijkmaker, zette Mulier flink onder druk, maar kwam niet tot scoren. Pas in de slotfase kantelde het duel ten faveure van TOP. Carlo Venema schoot de gelijkmaker binnen in de 72e minuut. Vervolgens zorgde Mohammed Camara, met de hak, voor de 3-2 voorsprong en in de slotminuut schoot Timo Breukelaar een vrije trap fraai binnen. De 4-2 winst was zeker niet onverdiend. Nu kan TOP zich richten op het duel tegen Nijland. Bij winst in deze wedstrijd kan TOP zich mogelijk kronen als winnaar van de 2e periode.