Jubileumnieuws

Juni 2013 

Foto's jubileumdagen
Even terugblikken? Klik dan hier 

Reünie TOP'63
De nu al legendarische reünie ter ere van het gouden jubileum van TOP'63 trok zaterdagmiddag 1 juni maar liefst 200 gasten naar de feesttent op Sportpark De Bou. De eerste reünisten waren uren voor aanvang al aanwezig op de sportvelden. Er was dan ook van alles te doen en te zien op het hoofdveld van TOP. De 40 plussers speelden een partijtje tegen elkaar en ook de 50 plussers trokken de kicks nog een keer aan. En eenmaal binnen de lijnen kwam het fanatisme en het niet willen verliezen weer naar boven, maar vooral het plezier spatte er van af. De spieren zullen nog wel enkele dagen stram aanvoelen. De uitslag was bijzaak en ook het 2-0 verlies dezelfde middag van TOP 1 in het nacompetitieduel tegen Waterpoort Boys op het Sneker Schuttersveld werd wel besproken, maar verdween vrij snel naar de achtergrond.

Om 17.00 uur barstte namelijk de reünie los en de tent stroomde razendsnel vol. Een feest van herkenning, mooie verhalen, 'even' bijpraten en prachtige anekdotes; vele herinneringen kwamen weer naar boven bij de voetballers en ook voetbalsters van weleer. Na het Chinese buffet ging de reünie geleidelijk over naar het slotfeest met de band Fading Edge. Het bleef tot in de late uurtjes smoordruk en de bierkranen draaiden overuren. Een prachtige dag voor TOP'63, een absolute topdag. 

Mei 2013

Auke, Joop en Pier: 3x KNVB-goud
De verrassing was enorm voor Auke Schraa, Joop Hoekstra en Pier van der Meer, toen zij gisteravond tijdens de jubileumreceptie ter ere van 50 jaar TOP'63 naar voren werden geroepen door KNVB districtsbestuurder Minne Modderman en de gouden bondsspeld van de KNVB kregen uitgereikt. Achter de schermen en onder strikte geheimhouding was navraag gedaan bij de KNVB of deze mannen voor een onderscheiding in aanmerking konden komen. Het werd uiteindelijk drie keer goud! Volgens Modderman komt het hoogstzelden voor dat de KNVB aan drie clubmensen tegelijkertijd zo'n hoge onderscheiding mag uitreiken. Een uniek moment dus in de clubhistorie van TOP'63, waar iedereen bij TOP dan ook bijzonder trots op is. Het zegt wel iets over de enorme staat van dienst die Auke, Joop en Pier als bestuurslid / vrijwilliger bij de club hebben. Speciaal was ook de benoeming van Eize Leenstra tot erelid van TOP'63. Ook Eize heeft vele functies binnen de club verricht en is al die jaren enorm betrokken geweest bij TOP.

Jubileumdag 2: vrijdag 31 mei
Het jubileumweekend is na een maandenlange voorbereiding begonnen!

Jubileumdag 28 mei
De entourage was geweldig; mooi meer, veel publiek en een positieve uitslag voor TOP'63 1 in het nacompetitieduel tegen Minnertsga. TOP won met 1-0 en plaatste zich daardoor voor de finaleronde waarin het uitkomt tegen Waterpoort Boys uit Sneek. De tweede klasse is weer een stapje dichterbij. Lees hier het verslag. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een line up met 22 jeugdspelertjes van TOP, bengaals vuur en werd Ate Douma in de bloemetjes gezet omdat hij al 50 jaar actief is als voetballer voor TOP'63

Wijziging programma jubileumdagen
Door de nacompetitie van TOP'63 1 is het programma  van de jubileumdagen gewijzigd. Kijk hiervoor op de activiteitenkalender. (Het programma is overigens nog steeds onder voorbehoud).

April 2013

Oud papier
In verband met de jubileumdagen wordt het oud papier niet op 1 juni, maar op zaterdag 8 juni door TOP'63 opgehaald.

Wedstrijd veteranenteams
De namen van de 50+ teams zijn bekend. Zoals bekend organiseren Frans Groenveld en Seerp Rijpkema een wedstrijd tussen de 'krasse knarren' van TOP'63 en een Regioteam op 'respectabele' leeftijd. TOP'63 is er trots op deze 'local heroes'  van weleer te mogen verwelkomen op ons feestelijk ingerichte sportpark. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 1 juni, om 15.30 uur.

Namens TOP'63:
R. Leenstra, J. Teitsma, S. Rijpkema, J. Oostijen, J. Hoekstra, J. van der Goot, D. de Jager, H. Valkenburg, F Groenveld, J. de Vries, W. Joustra, G. Wijnia, P. Osinga, R. de Jong, J. van der Wal, Chr. Jansen, D. Rijpkema, G. Fabriek, J. Brinksma, B. Negerman, C. van der Meer, S. Pelsma (??) verzorgster, Sj. Rolsma coach.

Namens het Regioteam:
H. Gietema (HJSC), T. Dijkstra (HJSC), H. van Bruggen (HJSC/ONS), P. Nauta (HJSC), J. Hoekstra (HJSC/Oudega), H. van der Veer (ONS), Sj. Boersma (Oudega), D. Beuckens (Woudsend), D. Glashouwer (Balk), Kl. Regeling (Oudega), D. de Jong (IJVC), Kl. de Groot (Oudega), D. Pietersma (Woudsend), D. Zeldenrust (Woudsend), R. Reinsma (Scharnegoutum), P. Buma (ONS), A. Buma (De Sweach/ONS), Tj. Tjalsma (ONS), J. Bouma (HJSC/ONS), Kl. Okkema (SDS), P. de Boer (QVC) coach, D. Groenveld (HJSC) coach.

De wedstrijd staat onder leiding van dhr. J. Hoekstra, geassisteerd door dhr. E. Leenstra en dhr. R. Dijkstra.

Update jubileumcommissie
De lente wil maar niet komen, maar de jubileumcommissie laat zich daardoor niet ontmoedigen. Tijdens het jubileumfeest rekenen we op zonnig weer. Het programma begint steeds concreter te worden en wijzigt ook wat hier en daar. Het aantal reünisten is gestegen naar 50 man. Het 50+ team van Frans Groenveld komt daar nog (deels) bij.. We hopen richting de 100 man te komen. Nog niet opgegeven? Dat kan natuurlijk nog steeds via jubileum@top63.com. Voor de duidelijkheid. Iedereen is van harte welkom op het feest, daar hoef je niet voor aan te melden. Wil je echter een vorkje mee prikken met de reünie? Dan is opgaaf wel nodig.
Eigen bijdrage is € 10,-.

Voor de zaterdagavond hebben we Fading Edge geboekt. Mooi dat deze ‘eigengeasters’ willen spelen. Zie de foto. Voor de wedstrijd tegen TOP op vrijdagavond hebben Arjen Hoekstra en Germ de Jong een aantal echte toppers weten te strikken. De naam Oebele Skokker van Cambuur gonst ... Prachtig.
De commissie heeft inmiddels de kantinedames en de activiteitencommissie in de meewerkstand. Geweldig, we moeten het samen doen.

Ook de jeugdcommissie en jeugdtrainers en – leiders worden verwacht om mee te helpen bij de sportieve activiteiten voor de jeugdteams. Voor de D-pupillen en C-junioren willen we echt iets ‘stoers’ optuigen...
Het 40+ team is nog niet voltallig, maar we hebben vertrouwen dat de kwartiermakers voldoende spelers weten te regelen... Op zoek naar de ouwe kicks mannen! Tot slot zal er een heus boekwerkje worden gemaakt. Een ‘bewaarnummer’ met stijl.... 

Maart 2013

Katern
18 maart: Het 9e interview met de 'Toppers van Toen en Nu' is alweer klaar. Geart Fabriek schreef een prachtig verhaal over de kantinedames. Het interview is te lezen in het programmaboekje van de thuiswedstrijd tussen TOP 1 en Bant 1 op 6 april. Alle interviews zijn te lezen op deze website, via de link: Toppers van Toen en Nu.

Aanmeldingen Reünie
In het weekend van 2/3 maart heeft de reüniecommissie 7 nieuwe aanmeldingen ontvangen voor de reünie. De teller ligt nu boven de 30. Dat gaat dus de goede kant op, maar volgens ons moet dit aantal gemakkelijk te overtreffen zijn. Heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan zo snel mogelijk. Aanmelden kan heel eenvoudig via jubileum@top63.com.

Update jubileumcommissie
De jubileumcommissie voelt de lente in aantocht. We schakelen daarom een tandje bij. Met de eerste rokjesdag in aantocht willen we ook het enthousiasme voor het jubileum aanwakkeren. Inmiddels hebben we al 30 aanmeldingen voor de reünie. De ambitie is minimaal 60 personen! Dus, geef je snel op via het e-mailadres jubileum@top63.com. Het draaiboek wordt nu in detail uitgewerkt. De commissie zoekt binnenkort de samenwerking met de jeugd- , activiteiten- en kantinecommissie. Samen willen we een mooi sportief en gezellig feest maken. Het 50+ team van Frans Groenveld staat, de spelers zijn gecontracteerd. Ook de 40+ spelers worden binnenkort geronseld voor een korte wedstrijd. Verder willen we graag een ‘sportdag’ in samenwerking met onze collega-sportverenigingen in Top & Twel. De clinic met SC Heerenveen en het mixtoernooi zijn al zekerheidjes. De commissie streeft naar een feest voor iedereen! Hebben jullie nog ideeën of tips... laat het de commissieleden weten: Geart Fabriek, Gerben Visser, Gosse Schriemer, Ynte Dragt, Jelle Visser en Anne de Jager.

December 2012:

Uitnodigingen Reünie
De eerste 75 uitnodigingen voor de TOP'63 reünie op 1 juni 2013 zijn verstuurd en de eerste aanmeldingen komen al binnen. 
Ben je (oud) Topper, maar je hebt (nog) geen uitnodiging ontvangen? Geen enkel probleem! Iedereen die iets voor TOP heeft betekent, in het verleden of nu, is van harte welkom. Aanmelden kan via: jubileum@top63.com.

Jubileum 2013
HOOFDSPONSOR VAN TOP'63
PowerField
COSPONSORS VAN TOP'63 Meer sponsor info
BouwwaarTextielstraBergstra wonenSchraa AssurantiƫnKroon VleeswarenDutch Energy GroupTOP'63 ShopSijperda verhuurBouwbedrijf van der MeerWolter Postma DienstverleningTerpstra daktechniekWatersportcentrum Hart van FrieslandHema
WEDSTRIJDSPONSORS VAN TOP'63
Jeroen Bijlsma TuinenJasper BouwtHoveniersbedrijf WijnjaFysio ActiefSchraa AssurantienAquasolarElzinga Specialist in spuitwerkRoelof J. Booy DienstverleningAutobedrijf U. de JongEetcafe de BuorrenTjeerd van Netten Hoveniers
WEDSTRIJD TOP'63 1

zaterdag 20 april 2024 om 14:30 uur

TOP'63 1 TOP'63 1 - Udiros 1 Udiros 1

Wedstrijdsponsor
Aquasolar

Aquasolar
Stand
4. TOP'63 19-31
8. Udiros 19-20
HET PROGRAMMA WEKEN 16 - 17 >> <<
vrijdag 19 april 2024
20:00LSC 1890 35+1-TOP'63 35+1
19:30VV Sneek Wit Zwart 45+1-TOP'63 45+1
zaterdag 20 april 2024
09:00VV Sneek Wit Zwart JO10-4-TOP'63 JO10-1
09:45TOP'63 JO9-1-VV Sneek Wit Zwart JO9-2
10:00TOP'63 JO11-1-ONS Sneek JO11-2JM
10:30FC Wolvega JO15-3-TOP'63 JO15-1
11:00DWP JO19-1-TOP'63 JO19-1
14:00TOP'63 2-vv Nijland 3
14:30TOP'63 1-Udiros 1
Meer programma informatie
STAND TOP'63 1wijzig
1. HJSC 1 19 - 49 40
2. NOK 1 19 - 45 24
3. RKO 1 19 - 42 29
4. TOP'63 1 19 - 31 -3
5. Hielpen 1 19 - 29 0
6. Arum 1 19 - 26 -9
7. LSC 1890 1 19 - 21 -11
8. Udiros 1 19 - 20 -12
9. Blue Boys 1 19 - 18 -6
10. Mulier 1 19 - 17 -16
11. Woudsend 1 19 - 13 -12
12. Bakhuizen 1 19 - 9 -24
Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website