Nieuws van de jubileumcommissie

geplaatst: maandag 1 april 2013

De lente wil maar niet komen, maar de jubileumcommissie laat zich daardoor niet ontmoedigen. Tijdens het jubileumfeest rekenen we op zonnig weer. Het programma begint steeds concreter te worden en wijzigt ook wat hier en daar.
Het aantal reünisten is gestegen naar 50 man. Het 50+ team van Frans Groenveld komt daar nog (deels) bij... We hopen richting de 100 man te komen. Nog niet opgegeven? Dat kan natuurlijk nog steeds via jubileum@top63.com . Voor de duidelijkheid. Iedereen is van harte welkom op het feest, daar hoef je niet voor aan te melden. Wil je echter een vorkje mee prikken met de reünie? Dan is opgaaf wel nodig. Eigen bijdrage is € 10,-.
Voor de zaterdagavond hebben we Fading Edge geboekt. Mooi dat deze ‘eigengeasters’ willen spelen. Zie de foto.
Voor de wedstrijd tegen TOP op vrijdagavond hebben Arjen Hoekstra en Germ de Jong een aantal echte toppers weten te strikken. De naam Oebele Skokker van Cambuur gonst ... Prachtig.
De commissie heeft inmiddels de kantinedames en de activiteitencommissie in de meewerkstand. Geweldig, we moeten het samen doen.
Ook de jeugdcommissie en jeugdtrainers en – leiders worden verwacht om mee te helpen bij de sportieve activiteiten voor de jeugdteams. Voor de D-pupillen en C-junioren willen we echt iets ‘stoers’ optuigen...
Het 40+ team is nog niet voltallig, maar we hebben vertrouwen dat de kwartiermakers voldoende spelers weten te regelen... Op zoek naar de ouwe kicks mannen!
Tot slot zal er een heus boekwerkje worden gemaakt. Een ‘bewaarnummer’ met stijl....
 
Over een paar weken een volgende update!


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website