Nieuwsbrief seizoen 2020-2021 senioren

geplaatst: zaterdag 30 mei 2020

Nieuwsbrief v.v. TOP’63 seizoen 2020 - 2021

Beste leden van TOP’63,

In deze Coronatijd een nieuwbrief van de club waarin we jullie vertellen wat zich de afgelopen maanden op de club heeft afgespeeld. De velden liggen er prachtig bij, mede door onderhoudswerkzaamheden van de gemeente Súdwest-Fryslân en het onderhoud van de vrijwillige onderhoud- en sproeiploeg. Ondanks de Coronatijd hebben we als club niet stil gezeten maar hebben we de tijd nuttig besteed aan het rond maken van de staf voor de seniorenteams van onze club.

Teams

Voor volgend seizoen gaan we in competitieverband spelen met drie seniorenteams, een 35+ en een 45+ team. Deze teams zijn inmiddels ingeschreven bij de KNVB. Het tweede elftal speelt thuis om 12.00 uur en het eerste elftal om 14.30 uur. Het derde elftal speelt zijn thuiswedstrijden ook om 14.30 uur. Op deze manier kunnen de diverse teams optimaal gebruik maken van elkaars spelers, mocht dit nodig zijn. Ook kunnen we op deze manier als supporter kijken bij de andere teams van TOP!

Begeleiding teams

De staf voor de teams is ook zo goed als rond. Alleen voor het derde elftal zoeken we nog een geschikte leider of leiders. Vrijwilligers kunnen zich melden bij één van de bestuursleden! Ook zijn we nog op zoek naar een in ieder geval drie seniorenleden. Dit om het allemaal qua aantallen iets ruimer op te kunnen zetten. Heb je nog een familielid, vriend, kennis, buurman etc. die graag prestatiegericht of recreatief wil voetballen bij onze gezellige dorpsclub? Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de TOP’63 website!

Bij het eerste elftal zal hoofdtrainer Arjen Hoekstra op de dinsdag de training verzorgen van 20.00 tot 21.30 uur. Geassisteerd door Gerrit Zwerver en op donderdag op dezelfde tijd en dan geassisteerd door Ronald Dijkstra. Gerrit gaat op zaterdag als coach met het tweede op pad en Arjen en Ronald met het eerste. Op de donderdagavond zal Gerrit de training van het nieuw te vormen derde elftal op zich nemen. Zij trainen op donderdag van 20.00 – 21.00 uur. De keeper training zal ook dit jaar weer op donderdag worden verzorgd door Pieter Siem Wijnja. Ook vanaf 20.00 uur. Leiders van het eerste zijn voor het komende seizoen het duo Jan Huisman en Dirk de Veen. Als assistent scheidsrechter hebben we Auke Wind bereid gevonden om komend seizoen te vlaggen.

Tenslotte sluit Natascha Priem aan bij de staf voor de verzorging van alle spelende leden. Zij is op donderdag van 19.00 – 21.00 uur en zaterdag van 12.00 – 15.00 uur op de club voor de verzorging van de hele vereniging. Verdere informatie over het maken van afspraken hiervoor volgt nog.

Nieuwe leden

De A-selectie gaat in de eerste twee weken van juni op dinsdag en donderdag avond en op zaterdagmorgen, in het kader van de kennismaking, nog zes keer trainen. We mogen dit seizoen een aantal nieuwe leden verwelkomen! Na een gesprek met leden van de huidige spelersgroep werd aangegeven dat de huidige selectie breder moest en er meer concurrentie noodzakelijk is om iedereen weer scherp te krijgen. Daarom heeft de club de afgelopen maanden in kaart gebracht welke spelers uit Oppenhuizen e.o. voetballen bij voetbalclubs in de regio. Deze spelers zijn door de club uitgenodigd voor een gesprek en dit heeft aan aantal nieuwe leden opgeleverd.

Naast deze nieuwe leden hebben zich nog een paar vrienden van deze nieuwe leden aangemeld bij de club en er zijn een aantal spelers, die gestopt waren, weer begonnen. Hier hebben jullie inmiddels via Twitter en Facebook al iets over kunnen lezen. Uiteraard zijn we hier als club erg blij mee.

Het eerste elftal zal ook volgend seizoen uitkomen in de vierde klasse. Voor het tweede elftal heeft de club een verzoek ingediend bij de KNVB voor plaatsing in de reserve derde klasse. Voor beide teams is de doelstelling om in het “linker rijtje” mee te draaien en proberen een prijs te pakken. Gezien de sterkte van de selecties behoort dit absoluut tot de mogelijkheden.

Auto studenten en vrijwilligerswerk

Ook gaat volgend seizoen de auto voor de studenten van en naar Groningen weer rijden. Wil je graag gebruik maken van de auto geef dit dan zo snel als mogelijk aan bij de voorzitter, Pier van der Meer.

Zonder vrijwilligers kan een voetbalclub niet bestaan. Voor volgend seizoen wordt er ook weer een beroep gedaan op de spelende leden om te helpen bij diverse activiteiten. Het fluiten van de jeugdwedstrijden is één van deze activiteiten. Ook kun je één keer in het seizoen ingepland worden voor het ophalen van het oud papier. Dit is een belangrijke inkomstenbron van de club waarmee de club jaarlijks een leuk bedrag binnenhaalt om de onkosten te kunnen dekken.

Tot slot

Tot slot wensen we jullie een goede gezondheid en een fijne zomervakantie toe. We hopen jullie in augustus/september weer te ontmoeten bij onze mooie club!

Het Bestuur

Aanmelden nieuwe leden via de website lidmaatschap en contributie.


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website