Promotie/degradatieregeling 4e klass A

geplaatst: vrijdag 20 september 2019

Elk team probeert het maximale te realiseren. Iedereen hoopt uiteraard op een kampioenschap of promotie via de nacompetitie. Maar waar moet je in de competitie eindigen om daarvoor in aanmerking te kunnen komen of om bijvoorbeeld degradatie te ontlopen?

  • De kampioenen promoveren naar de 3e klasse van het zaterdagvoetbal.
  • De periodekampioenen van de 4e klassen A t/m D spelen volgens een vastgesteld schema samen met de herkansers van de 3e klassen voor 8 plaatsen in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal.
  • De nummers 12 en 13 van de 4e klassen A t/m D spelen volgens een vastgesteld schema samen met de periodekampioenen van de 5e klassen een nacompetitie voor 6 plaatsen in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal.
  • De nummer 14 degradeert naar de 5e klasse van het zaterdagvoetbal.

Het volledige nieuws overzicht

NIEUWS
HOOFDSPONSOR VAN TOP'63
Sijperda verhuur
COSPONSORS VAN TOP'63 Meer sponsor info
Brandsma JachtenWatersportcentrum Hart van FrieslandLokaal 55BouwwaarLaura Keizer FotografieBouwbedrijf van der MeerDS fotografieTOP'63 ShopTextielstra
WEDSTRIJDSPONSORS VAN TOP'63
Tjeerd van Netten HoveniersSchraa AssurantienAquasolarAtsma GevelreinigingRoelof J. Booy Allround agrarische dienstverleningD.S.S.I. RVS apparatenHoveniersbedrijf WijnjaCafe de BuorrenFysio ActiefJ. Bouwhuis Interieur- & meubelbouwAutobedrijf U. de JongElzinga Specialist in spuitwerk
Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website