Oude bekenden keren terug bij Top'63

geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Top’63 versterkt zich het komend seizoen met zeven nieuwe spelers. Zes spelers hebben de geel/zwarte kleuren van de plaatselijke trots uit Oppenhuizen eerder gedragen. Hier tegenover staat het vertrek van twee spelers.

Komende spelers

Jeffrey Boer

De enige speler die niet eerder de clubkleuren van top’63 gedragen heeft is Jeffrey Boer. De woonachtige speler uit Joure is in het nieuwe seizoen ook te bewonderen in Oppenhuizen.

 

Lars Bos

Speelde eerder al bij top’63. De rappe rechtsbenige aanvaller speelde hier vanaf 2010 t/m 2014. Hierin vierde hij het kampioenschap in het seizoen 2011/2012 en was hij in al die tijd goed voor 38 doelpunten in competitieverband. Hij verliet twee jaar geleden de club voor LSC1890 om vervolgens twee jaar later weer de geel/zwarte kleuren te gaan dragen.

 

Timo Breukelaar

De inmiddels 24-jarige speler, vertegenwoordigde van 2011 t/m 2014 al eerder de kleuren van Top’63. Na drie seizoen TOP, waaronder het kampioenschap in het seizoen 2011/2012 in de vierde klasse, verruilde de inmiddels in Sneek wonende speler de club voor LSC1890 om na twee seizoen weer op het oude nest terug te keren.

 

Arjen Brinksma

De verdediger verliet de club na het kampioensseizoen 2011/2012. Hierna vertegenwoordigde Arjen vier seizoenen lang Black Boys uit Sneek. Na vier seizoenen daar te hebben gespeeld keert hij in het seizoen 2016/2017 terug op de velden van top’63.

 

Arnoud Koster 

De 29-jarige spelmaker speler speelde eerder van 2011 t/m 2014 voor de club. Hij vierde in 2011/2012 het kampioenschap met de club in de vierde klasse.  Door zijn kruisbandblessure mistte hij een groot deel van 2013 en 2014. Nu is hij weer fit en keert terug bij de club van zijn voormalige woonplaats.

 

Kees Regeling

Het jongere broertje van Remco, speelde lange tijd in de jeugd van top’63 om nog een jaar in de senioren te spelen. Na één seizoen in de senioren te hebben gespeeld, vertegenwoordigde Kees twee jaar LSC1890 A1. Nu keert hij terug op het oude nest.

 

Dylan van der Zee

De 25-jarige verdediger verliet de club een jaar geleden om op reis te gaan naar Australië. Nu is hij terug en gaat weer voetballen bij de club waar hij al een aantal seizoenen eerder bij speelde.

 

Verder zal de selectie bestaan uit de volgende spelers:

- Atze Atsma

- Eddy Bergsma

- Roelof Jacob Booy

- Ramazani Dieudonne

- Nick Douwsma

- Wolter van Erkelens

- Siete Hoekstra

- Wibrand Koster

- Patrick Kuipers

- Melis van der Meer

- Wolter Postma

- Remco Regeling

- Mart Schuurman

- Peter van der Werf

 

Trainer: Murk van Terwisga

Leider: Jan Huisman

 

Naast de komst van zeven nieuwe spelers, hebben Jelmer van Erkelens en Steven Zwerver besloten om volgend seizoen niet meer bij TOP'63 te spelen.

 

Wij wensen de nieuwe spelers veel succes komend seizoen en bedanken de vertrekkende spelers voor de bewezen diensten bij de club.


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website