TEXTIELSTRA.NL VOETBALDAGEN

geplaatst: woensdag 23 september 2015

Vorig jaar nam textielstra.nl met succes het initiatief om de KNVB-voetbaldagen voort te zetten. Uiteraard wordt hier dit jaar een vervolg aan gegeven! De tweede editie van de textielstra.nl voetbaldagen vindt dit jaar op 19, 20, 21 en 22 oktober a.s. (herfstvakantie) op het sportcomplex van ONS Boso Sneek plaats, en zijn bestemd voor C-, D-, E- en F-junioren.

Bij de textielstra.nl voetbaldagen, die dit jaar in samenwerking met de Regionale Voetbal Academie en de keepersacademy Sierd van der Berg worden georganiseerd, proberen gediplomeerde voetbaltrainers het niveau en de vaardigheden van de jongste voetballers en voetbalsters in korte tijd te verbeteren. Dat gebeurt op een speelse, toegankelijke, maar zeker ook professionele wijze. Zo ontvangen alle deelnemers een prachtige outfit, waarin de trainingen en de spelvormen worden afgewerkt. Daarnaast krijgen de deelnemers tijdens de voetbaldagen een verantwoorde lunch aangeboden en wordt tijdens de trainingen voor voldoende voeding en drinken gezorgd.

De textielstra.nl voetbaldagen zijn dan ook een must voor de voetballende jeugd uit de regio Sneek en omstreken, en dat bovendien voor een zeer betaalbare prijs. Wees er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (80 voor de F- en E-jeugd en 96 plaatsen voor de D- en C-junioren. Meer informatie over de textielstra.nl voetbaldagen staat op www.textielstravoetbaldagen.nl. en via deze website kan men zich ook aanmelden.


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website