PRACHTIGE OPLOSSING VOOR VIERTAL VOETBALLERS

geplaatst: woensdag 2 september 2015

Top63 heeft samen met Autobedrijf U. de Jong en H. Schraa van Schraa Assurantiën gezocht naar een logistieke oplossing voor vier voetballers. Deze vier jongens studeren vanaf dit schooljaar doordeweeks in Groningen en kunnen door de lange reistijden met het openbaar vervoer moeilijk 2 keer per week trainen.

Met de voetbalclub, Autobedrijf U. de Jong, H. Schraa en de vier spelers is afgelopen vrijdag een overeenkomst getekend. Daarin staat dat Autobedrijf U. de Jong de komende 9 maanden een auto ter beschikking stelt waardoor deze jongens bij Top'63 kunnen blijven voetballen. Ook Schraa Assurantiën staat achter deze oplossing en neemt de verzekering op zich. Het viertal neemt de overige kosten zoals brandstof en eventueel tussentijds noodzakelijk onderhoud op zich.

Allereerst mooi voor deze jongens, maar daarnaast ook erg belangrijk voor de voetbalclub.

Top'63 is erg blij met deze oplossing en de samenwerking met deze twee maatschappelijk betrokken ondernemers met allebei een verleden op de Top velden.

De seniorenafdeling van Top'63 is het afgelopen seizoen snel gekrompen. Waar er 3 seizoen geleden nog 4 teams waren, zijn dit er nu nog 2. Met dit initiatief laten de betrokkenen zien dat ze meedenken en het beste voor hebben met de dorpsclub van Oppenhuizen en Uitwellingerga.


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website