DE TOPKANTINE DEELS WEER NIEUW IN DE VERF

geplaatst: donderdag 23 juli 2015

Dat het zomerstop is, betekent niet altijd dat er niets te doen is. Het is een mooie tijd, met redelijke kans op mooi (klus)weer, om wat onderhoud te plegen. De afgelopen dagen hebben enkele vrijwilligers het bovenste gedeelte van de kantine opnieuw in de verf gezet. Met een steiger zijn de bovenste kozijnen en ramen voorzien van een nieuwe laag verf. De verf is gesponsord door verfgroothandel Giesing Coatings uit Leeuwarden (Hendrik Stellinga). Een heel mooi gebaar, waar onze voetbalvereniging erg blij mee is.

Volgend seizoen zal het onderste deel geverfd worden. Mocht je daar één of twee, of meer dagen bij willen helpen dan heel graag. De vereniging is voor de leden en daar moeten we de inzet ook van hebben. Zowel binnen de lijnen als buiten de lijnen. Mocht u zoiets hebben van: "Ai, jammer, dat dit nu deze zomer ook niet even wordt meegenomen..". Het kan natuurlijk wel, maar dan zijn we ook op zoek naar jouw hulp daarbij. 

Er zijn in en om het gebouw altijd wel klusjes te klaren. Van het schoonmaken van de reclameborden en het onkruidvrij maken van het complex tot het schilderen en inrichten van de kantine. Heeft u ook zin om hieraan mee te werken? Dit kan, graag zelfs! U kunt dit doorgeven aan P. van der Meer.

 

Top foto 2

 

Top foto 2


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website