RUBEN, DAMIAN EN NIELS WINNAARS VOETBALQUIZ

geplaatst: maandag 16 maart 2015

Zaterdagavond was het zover; de voetbalquiz editie 2015. Twaalf teams, bestaande uit drie personen, gingen met elkaar de strijd aan. De top 3 zat dicht bijelkaar en het bleef tot en met de laatste ronde spannend. Dat kennis met de jaren komt, ging deze avond niet op. De winnaars van de voetbalquiz waren Ruben van der Goot, Damian Kloosterman en Niels Visser. Ze ontvingen een oorkonde, een waardebon bij Primiera (Toto tegoed) en een drankje. Op de tweede plaats eindigde het team met Atze, Timo en Lars en op de derde plaats eindigde het team van Egbert, Carlo en Watze.

Tijdens de derde helft wordt er geregeld gediscussieerd en nieuws uitgewisseld. Deze avond ging het echter niet om meningen, maar om de feiten. Tien verschillende rondes met tien vragen. Zo passeerden er foto vragen, logo vragen, vragen over Oranje, vragen over de Premier League en over de Nederlandse Eredivies.

Alle deelnemers weten nu waar ze staan als het om voetbalkennis gaat en kunnen eventueel voorbereidingen treffen voor een volgende editie. De organisatie vond het mooi dat jong en oud (van 17 tot 68 jaar) heeft deelgenomen. De organisatie sprak dan ook van een succesvolle avond en denkt na over een mogelijk vervolg. 

 

 

 

 

 

 

 


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website