Kampioenen!

geplaatst: zaterdag 6 december 2014

Het is vandaag feest bij de jeugdafdeling van voetbalvereniging TOP'63 want zowel de B1 als de E1 zijn kampioen geworden van de najaarscompetitie. TOP E1 werd vorige week al kampioen door met grote cijfers (1-10) te winnen van Balk E2. Vandaag stond RES E4 nog op het programma. Helaas ging deze laatste wedstrijd wel net verloren met 1–2. Maar het mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijd waren er bloemen en een heus fotomoment. Daarna was er natuurlijk patat en limonade in de kantine.

 TOP B1 had nog één overwinning nodig om kampioen te worden. Vanmiddag werd deze winst behaald op Makkum B2, eveneens met ruime cijfers (0-9). TOP eindigde daarmee gelijk in aantal punten met LSC 1890 B3, maar op basis van een beter doelsaldo kon ook bij de TOP junioren het kampioenschap gevierd. Rond de klok van 15.00 uur gingen de kampioenen op de feestkar door onze dorpen.

http://www.topentwelonline.nl/uploads/TOP/KAMPIOEN%20TOP%20E1.jpg

 Kampioen TOP'63 E1

Achter: Fetze Reitsma, Wynold Feenstra, Yme Brouwer, Douwe Atze de Jager, Mons Kuiper, Wessel Oosterkamp, Jan Maarten van Diepen (Leider). Voor: Anne de Jager (Leider), Jimte Lanting, Thijs van Diepen, Rutger Terpstra, Ilse Jansma, Floris Reitsma

 

Kampioen Top'63 B1

Achterste rij, van links naar rechts: Franke de jong, Wieger Westerdijk, Arjen van der Brug, Gerben Brouwer,  Jesse Metselaar, Eelco Rijkens, Noah Groenendijk, Martijn Bekking, Wibrand Koster (trainer).

Middelste rij, van links naar rechts: Sjors van der Veen, Wybe de Jong, Wieger Baarda, Sietze de Groot, Gerben Homsma.

Voorste rij, van links naar rechts: Hiddo Wolters, Jorn Veenstra, Bouwe Visser, Sander Douma.

Op de foto ontbreken: Rimmer de Jong (leider) en Sief Bekking (begeleider).

E1 en B1 op de platte kar!


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website