Bekerfinaledag F1 kids

geplaatst: dinsdag 3 juni 2014

Zaterdag was het zover, alle kids waren toch wel een beetje zenuwachtig, want ze wisten niet wat zou komen. Ook de leiders en zeker de ouders hadden het niet meer.
En inderdaad het was een groot spektakel, maar liefst 1300 kids in 104 teams streden om de begeerde bekers binnen de groepen. Van F-jes tot de A-jeugd.

TOP'63 speelde de sterren van de hemel en de teams waren zeer aan elkaar gewaagd. De eerste twee wedstrijden werden verloren met 2-3 tegen de Wilper boys uit De Wilp en 1-3 tegen ASVB uit Blijham, de laatste wedstrijd moest er flink gestreden worden en de spetters vlogen er vanaf en zo zie je maar dat inzet loont, want er werd gewonnen met 4-2 van WKE uit Emmen.

Kortom een geweldige ervaring voor jong en oud. Hopelijk mogen ze dit nog een keer meemaken.
Iedereen kreeg een medaille en het team kreeg een beker. Deze beker staat straks eerst bij alle spelers een week in huis en gaat dan naar de Topkantine.

1e plaats de Wilper Boys F1
2e plaats ASVB F2G
3e plaats TOP'63 F1
4e plaats WKE F2

En natuurlijk nog een winnaars foto!Tevens willen Johannes en Dirk de ouders bedanken voor het enthousiaste aanmoedigen tijdens de bekerfinale en het afgelopen seizoen en natuurlijk het rijden naar de uitwedstrijden.

Johannes en Dirk


Het volledige nieuws overzicht

Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website