TOP C1 behaalt 1ste prijs!

geplaatst: maandag 1 januari 2018

Op 27, 28 en 30 december heeft het Wymbritstoernooi in de Sneker-sporthal plaatsgevonden. De gemeente Wymbritseradiel bestaat sinds 2010/2011 niet meer, maar het zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd wordt ieder jaar nog steeds georganiseerd door een groep vrijwilligers van verschillende clubs. TOP’63 organiseert ook mee. Op deze wijze maken meerdere clubs het mogelijk dat de jeugd in de winter een traditioneel en vooral leuk voetbaltoernooi heeft. Het toernooi hanteert de oude benamingen voor de verschillende leeftijdscategorieën: F-, E-, D- pupillen en C-, B- en A- junioren.

TOP C1 heeft in de finale OHH meiden B6 verslagen en pakte zo de eerste prijs. TOP E1 verloor in de finale tegen Nijland en werd tweede. De twee A-teams van TOP strandden beide in de halve finales. De rest van de teams, F1, E2, D1, D2 en B1 strandden in de poulefases. Conclusie: een leuk en geslaagd toernooi. Ook worden de vrijwilligers, leiders en trainers van TOP bedankt voor hun positieve inzet!


Het volledige nieuws overzicht

NIEUWS
HOOFDSPONSOR VAN TOP'63
Sijperda verhuur
COSPONSORS VAN TOP'63 Meer sponsor info
Schraa Assurantien Autobedrijf U de JongLokaal 55 Brandsma JachtenTextielstraRooth MultiserviceWeldmij
WEDSTRIJDSPONSORS VAN TOP'63
Hofstra JachtbouwJachthaven Pieter BouweLoodz88Club van 50Hoveniersbedrijf WijnjaLasaulecAquasolarCafe de BuorrenFysio ActiefRondvaart Praam FrieslandAutobedrijf U. de JongD.S.S.I. in RVS
Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website