Train voor één dag als een échte SC Cambuur speler

geplaatst: zondag 22 oktober 2017

Op vrijdag 17 november 2017 komt SC Cambuur van 14:30 uur tot 17:30 uur op bezoek bij LSC Sneek. Hierbij maakt uw zoon/dochter kans om voor één dag door het leven te gaan als een échte SC Cambuur speler tijdens een SC Cambuur Voetbalmiddag.

Iedereen tussen de 6 en de 15 jaar is welkom!

Na een fantastische zomereditie van de SC Cambuur Voetbalkampen, zijn alle kinderen tussen de 6 en de 15 jaar oud van LSC Sneek en omliggende verenigingen wederom welkom tijdens een SC Cambuur Voetbalmiddag. Onder begeleiding van een SC Cambuur voetbaltrainer maakt uw zoon/dochter zelfs kans om een stap dichterbij de voetbalopleiding van SC Cambuur te komen. ‘Tijdens de voetbalmiddag ervaren kinderen in een vaste groep de SC Cambuur trainingsmethode. Hierbij staat samenwerken, voetbalbeleving en samen plezier maken centraal’, aldus SC Cambuur-trainer Michael Haan.

Bij deelname ontvang je:

· Vaste begeleiding van een SC Cambuur voetbaltrainer

· Afwisselend veld- en animatieprogramma

· Gezonde tussendoortjes en meerdere malen drinken

· Een SC Cambuur Voetbalkampen certificaat

· Kans op het winnen van unieke SC Cambuur prijzen

Waar kan ik me aanmelden?

Via cambuur.nl/voetbalkampen schrijf je je via het digitale aanmeldformulier in voor de SC Cambuur Voetbalmiddag bij LSC Sneek. De kosten voor deelname van uw zoon of dochter bedragen € 25,00. Na inschrijving ontvangt u per omgaande een bevestigingsmail.

Tot dan!


Het volledige nieuws overzicht

NIEUWS
HOOFDSPONSOR VAN TOP'63
Sijperda verhuur
COSPONSORS VAN TOP'63 Meer sponsor info
TextielstraSchraa Assurantien Autobedrijf U de JongLokaal 55 Brandsma JachtenWeldmijRooth Multiservice
WEDSTRIJDSPONSORS VAN TOP'63
AquasolarLoodz88Hofstra JachtbouwAutobedrijf U. de JongJachthaven Pieter BouweClub van 50Rondvaart Praam FrieslandFysio ActiefLasaulecHoveniersbedrijf WijnjaCafe de BuorrenD.S.S.I. in RVS
Bekijk de achtergrond afbeelding
Bekijk de website