Top'63 C1 sluit het seizoen in stijl af

geplaatst: maandag 26 mei 2014

Er werd zaterdag gespeelt tegen Bolsward C1, de wedstrijd begon goed voor Top doordat er een eigen doelpunt werd gemaakt door Bolsward. Top speelde super goed positiespel op de helft van Bolsward, Daardoor was Bolsward kansloos en Top benutte bijna alle kansen, vlak voor rust werd Eelco onderuit gehaald in de zestien meter en wie mocht hem nemen? Jesse Metselaar, hij nam een lange aanloop en schoot hem snoeihard door het midden er in. Het stond dan ook in de rust 0-5. Na rust hield Top niet op met scoren met prachtige doelpunten van Eelco Rijkens, Sjors van der Veen, en Jorn Veenstra. Uiteindelijk werd het 0-10 voor Top.
Deze wedstrijd was een prachtige wedstrijd van een prachtig seizoen!

Doelpuntenmakers: 0-1 ED, 0-2 Eelco, 0-3 Eelco, 0-4 Eelco, 0-5 Jesse,
0-6 Sjors, 0-7 Eelco, 0-8 Eelco, 0-9 Jorn, 0-10 Eelco.

Door: Wieger Westerdijk