TOP’63 C1 een super start!

geplaatst: zaterdag 1 maart 2014

AVC C1 - TOP'63 zaterdag 1 maart 2014

De eerste wedstrijd na de winterstop stond alweer op het programma tegen AVC C1. De thuiswedstrijd tegen AVC C1 was ge-eindigd in 6-3 in het voordeel van ons. Vandaag waren veel spelers afwezig en daarom kregen we hulp van Arjen van Brug uit Top D1. De eerste helft liep nog een beetje stroef, maar toch gingen we met 0-2 de rust in. Na rust begon AVC verdedigend en kwam niet meer aan voetballen toe. Door het vroege druk zetten van onze spitsen kwamen de voetballers van AVC niet meer op onze helft, daardoor had Jesse ook niet meer zoveel te doen en heeft hij de nul gehouden. De eindstand is 0-7 geworden. De eerste overwinning is alweer binnen!!